Lütfiye Binnaz Saçlı İlkokulu
SEYİT FEHİM ARVASİ MAH. GARZAN SK. LÜTFİYE BİNNAZ SAÇLI İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 9C İPEKYOLU / VAN

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Çağdaş Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, vatanını ve ulusunu seven, ilerici, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, Türkçeye hakim, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek. Türk milli eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği, bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktası olup amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumların sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütürüz.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

Başlama:12.20 Bitiş:17.30

İl merkezine 1.5km uzaklıkta.

Seyit Fehim Arvasi Mahallesi